1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר גדול עד שהן הופכות לשקופות, בערך 5 דקות.
2. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים פנימה את הפפריקה.
3. משיבים את הסיר אל האש ומוסיפים 1/2 כוס מים. מערבבים, מתבלים בגרעיני הקימל ומוסיפים את הבשר שחתוך לקוביות בגודל של כ-2 ס״מ.
4. מבשלים את הבשר תוך ערבוב מדי פעם, עד שמתחיל לשנות את צבעו.
5. מוסיפים לסיר את המים
6. מקלפים את העגבניה וחותכים אותה ואת הפלפל לקוביות ומוסיפים לסיר.
7. ממליחים לפי הטעם ומבשלים עד שהבשר כמעט מוכן בערך שעה וחצי לנתח הכתף או שעתיים לנתח השריר.
8. במהלך הבישול מסירים מדי פעם את הקצף שהצטבר מעל.
9. מקלפים את תפוחי האדמה והגזרים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזרים לפרוסות עיגולים, מוסיפים לסיר.
10. מבשלים תחת מכסה על אש נמוכה 30 דקות נוספות, עד שהבשר מתרכך ונהיה נימוח ושמתרככים תפוחי האדמה.
11. טועמים ומתבלים שוב במלח אם צריך.
בתאבון!!