בקערה גדולה טורפים ביצים יחד עם שמן, סוכר, סוכר וניל ומיץ תפוזים לבלילה אחידה.
כעת מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד שהקמח נטמע ולא יותר.
משמנים תבנית עגולה עם חור מעוטרת ויוצקים את בלילת העוגה.
אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות במשך 35 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
חוצים את העוגה במרכזה, מרוקנים חלק מהמלית של העוגה בחלק התחתון שלה.
ממלאים בהפתעות- שוקולד, בננות ותותים.
סוגרים את העוגה ובוקים אבקת סוכר מעל.
פורסים ומגישים, בתאבון!