1. חותכים את ההודו לפרוסות דקיקות.
2. מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ושומן הטלה, ומחכים עד שהוא נמס.
3. מוסיפים את פרוסות ההודו. מסדרים אותן באופן אחיד על פני המחבת (ולא בערימה). לא נוגעים במחבת במשך 2 דקות, כדי שהבשר ייצרב ויקבל צבע.
4. מקפיצים מעט וממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהבשר מבושל לחלוטין.
*אם במהלך הטיגון מפסיקים לשמוע רעש של טיגון ומתחילים להצטבר נוזלים בתחתית, מסירים את הבשר מהמחבת, נותנים לכל הנוזלים להתאדות ורק אז מחזירים אותו פנימה.
5. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כחצי דקה עד שנתחי ההודו נצבעים בצבע זהוב.