1. בקערת המיקסר מקציפים יחד את כל חומרי המלית - שמנת, פודינג וממרח השחר עד לקבלת מוס יציב ועשיר.
2. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לתוך גביעי הגלידה.
3. מצננים במקפיא כ- 15 דקות.
4. בזמן הזה ממיסים שוקולד לבן בכלי גבוה וצר המתאים לטבילה.
5. טובלים את קצה המוס המצונן בשוקולד המומס, מטפטפים את העודפים בחזרה.
6. מקשטים באגוזי לוז, ממרח השחר, גליליות שוקולד וכו'..
7. מצננים 10 דקות במקרר עד שהשוקולד מתקשה ומגישים.
8. זהו, בתיאבון (: