1. מבשלים בסיר עם מים חמים תפוחי אדמה עם קליפתם בערך 15 דקות, מסננים ומקררים.
2. חותחים כל תפוח אדמה לרוחבו לפרוסות כמעט עד הסוף, עד לקבלת מניפה.
3. במעבד מזון קוצצים דק כוסברה, פטרוזיליה ושום.
4. מוסיפים שמן זית, פלפל שחור, כורכום ומלח גס וממשיכים לקצוץ עד לתערובת אחידה.
5. מברישים את תפוחי האדמה היטב מכל הצדדים כולל בין רווחי הפרוסות.
6. אופים בתבנית פיירקס בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות, עד להשחמה וריכוך.