1. קוצצים את גבעולי הכרישה (רק את החלק הלבן) לקוביות קטנות, שמים במסננת ושוטפים היטב מספר פעמים.
2. מבשלים את הכרישה על הגז בסיר עם מים חמים בערך 25 דקות עד לריכוך.
3. מסנננים את הכרישה וסוחטים היטב בעזרת הידיים (כמה שיותר זמן במסננת יותר טוב).
4. מכניסים את הכרישה למעבד מזון או קוצצים בעזרת סכין שף חדה דק דק דק.
5. מוסיפים את הכרישה לבשר ושאר המרכיבים, ומערבבים היטב.
6. יוצרים קציצות שטוחות ומניחים על גבי נייר אפיה משומן בשמן זית.
7. אופים בתוכנית טורבו בחום 200 מעלות עד להשחמת צד אחד.
8. הופכים את הקציצות וכדי שישחימו גם מצד שני.
* אפשר גם לטגן את הקציצות אך בריא יותר לאפות.
* ניתן להוסיף לבלילה פירורי לחם/חלה רטובה וסחוטה קצוצה במעבד מזון.
* ניתן להוסיף לבלילה גם תפוח אדמה מבושל מגורד/מעוך.
* ניתן גם להוסיף לבלילה בצל אחד קצוץ ומטוגן.