• בשלב הראשון , נערבל את כל מצרכי הבצק עד שנקבל בצק אחיד ומעט דביק.
• לאחר מכן, נסגור את הבצק עם ניילון נצמד, וניתן לו התפחה של כחצי שעה.
• לאחר חצי שעה שהבצק נח לוקחים קצת יותר מרבע בצק, ומרדדים אותו עם מערוך על משטח מקומח.
• כעת שהבצק מרודד , ניקח תבנית 28 ונשים תחתיו נייר אפייה משומן.
• על הנייר אפייה נניח את הבצק ונהדק אותו שיהיה עיגול יפה, ובנתיים נניח אותו בצד.
• מהבצק שנותר נחתוך פיסות, לשים על פיסה גבינה בולגרית לסגור, ולהניח מסביב לבצק בצורת מעגל (כמו בתמונות)
• ניקח קערת ונשים בתוכו כף רסק עגבניות, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אורגנו, 2 שיני שום כתושות, טיפה שמן, טיפה מים רותחים ונערבב הכל יחד.
• עכשיו יש למרוח את הרוטב פיצה שהכנו על הבצק באמצע (בעיגול הריק) , נפזר מעל גבינה בולגרית , גבינה צהובה, ותוספות שאתם אוהבים.
• את הנגיסים הגדולים מסביב נמרח בביצה טרופה, ונבזוק מעל שומשום.
• לבסוף, נכניס לתנור שחומם מראש ל120 מעלות כרבע שעה.