הבצק-
שמים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח, השמן והביצה ומערבלים מעט.
מתחילים להוסיף בהדרגה כוס וחצי מים רותחים.
עוצרים את הלישה כאשר רואים שהבצק נאסף לגדור.
מוסיפים את המלח ומערבלים לעוד 3 דקות, לסיום מזלפים את השמן זית.
מוציאים את הבצק ומחלקים ל 2, מרדדים כל חלק למלבן.
רוטב-
מערבבים יחד את כל הצרכים במחבת לדילול עד למרקם אחיד.
מורחים את הרוטב על כל אחד ממלבני הבצק מוסיפים את הגבינה הצהובה והתוספות הרצויות.
מגלגלים כל מלבן לרולדה וחותכים לפרוסות ברוחב כ-2 ס״מ (6 חתיוכת מכל מלבן).
מניחים התבנית עם נייר אפייה, להשאיר רווחים כי הבצק תופח
מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות טורבו לכרבע שעה.
בתאבון!!