באמת שמעטים הקינוחים בעולם שיכולים להתמודד עם סופלה שוקולד, ואין הרבה שוקולדים טעימים כמו נוטלה קבלו מתכון פשוט של 5 דקות הכנה שהוא פשוט מושלם!
ניקח קערה, ונערבב בתוכה את כל הביצים הנוטלה והקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
נמזוג את התערובת לשבלונות קטנות/קוקוטים ונכניס אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות לזמן אפייה של 10-12 דקות.
שימו לב: מומלץ לעמוד ליד התנור ולבדוק שזה נאפה והתייצב מהצדדים, אך לא יותר מדי על מנת שבפנים זה עדיין יהיה נוזלי.
מומלץ: להוסיף קוביית שוקולד חלב/מריר ולבזוק אבקת סוכר.
אם נשאר לכם קצת נוטלה בבית קבלו 2 המלצות פשוט מעולות:
מתכון לעוגיות נוטלה מ 3 מרכיבים בלבד, זה כל כך טעים!
מתכון לבראוניז נוטלה מושחט ועמוס בשוקולד