הבסיס-
מערבבים בקערה את פירורי הביסקווטים ואת החמאה המומסת לתערובת לחה.
מהדקים בשכבה אחידה לבסיס ולדפנות תבנית טארט מתפרקת בקוטר 26 ב״מ ובעומק 4 ס״מ.
מעבירים את התבנית למקפיא עד שהמלית מוכנה.
המלית-
מקציפים יחד במיקסר את כל חומרי המלית מלבד השוקולד הקצוץ, תחילה במהירות איטית עד לאיחוד החומרים ואחר כך במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת רכה ויציבה.
מערבבים לתוך המלית בתנועות קיפול את השוקולד הקצוץ, עד לפיזור אחיד.
מורחים את המלית על הבסיס ומיישרים בעזרת מרית מדורגת ומעבירים למקפיא ל4 שעות.
הציפוי-
מניחים את השוקולד והשמנת בקערה ומחממים קלות במיקרוגל.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את התערובת על המלית הקפואה ומטים את התבנית כך שתכסה אותה בצורה אחידה.
העיטור-
מעטרים את שולי הטארט באחת מהאופציות.
שומרים את הטארט במקפיא ומוציאים לטמפרטורת החדר כ15 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון:)