1. בעזרת סכין חדה מורידים את הקלח הלבן הקשה שבמרכז חלקו התחתון של הכרוב.
2. מכניסים את הכרוב למיקרוגל למשך 15-20 דקות עד שמתרככים ונפרדים זה מזה בקלות.
3. פורסים את העלה על משטח העבודה וחותכים בעזרת סכין חדה את החלק הקשה הלבן.
4. מערבבים את כל מרכיבי המלית לתערובת רחידה
5. על עלה הכרוב קרוב לקצהו התחתון העבה מניחים כף גדושה מתערובת המילוי. מקפלים את צידי העלה מימין ומשמאל מעל התערובת, ומתחילים לגלגל מלמטה למעלה.
לרוטב:
6. לטגן בשמן זית 2 גבעולי כרישה קצוצים או בצל גדול קצוץ עד להזהבה.
7. להוסיף מלח, פלפל שחור, פפריקה ולערבב.
8. להוסיף קופסת עגבניות חתוכות דק ו-2 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה. להנמיך להבה ולהוסיף את הכרובים המגולגלים.