1. יש להשרות כוס בורגול עבה/דק במים רותחים למשך חצי שעה ולסנן.
2. במחבת לטגן קוביות משני בצלים וכשמזהיב להוסיף סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות לקוביות.
3. לערבב ולתבל במלח, פלפל שחור ומעט פפריקה.
4. להוסיף חופן כוסברה קצוצה ולערבב. לתת לנוזלים קצת להתאדות ולהעביר הכל למסננת רשת.
5. לערבב את הבורגול המסונן עם תערובת הבצל והפטריות ולשים בצד.
6. לערבב בקערה שמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל שחור ופפריקה.
7. להכין מלבנים רחבים של נייר אלומינים 30x15 ס"מ.
8. לתבול כל פרוסת פרגית משני צידיה ברוטב של שמן הזית והתבלינים.
9. להניח על גבי מלבן נייר אלומיניום את הפרגית המתובלת.
10. בעזרת כף להניח על כל שטח הפנים של הפרגית בערך 2 כפות מהמילוי. תלוי בגודל הפרוסה. להתחיל לגלגל מלמטה עד למעלה ובזרת הנייר אלומיניום לעטוף ולסגור מהצדדים כמו סוכריה עם שני קצוות.
* לא להיבהל אם בורח קצת מהמילוי בזמן הגלגול כי העטיפה שומרת על הכל.
11.להניח כל פרגית עטופה ומגולגלת בתוך תבנית פיירקס עד גמר פעולת הגלגול.
12. להכניס לתנור על תוכנית טורבו 200 מעלות ולצלות משני הכיוונים משהו כמו 25 דקות מכל צד. תלוי בתנור.
* על מנת לוודא שהפרגיות מוכנות, מוציאים במהלך הצליה פרגית אחת על גבי צלחת ופותחים את העטיפה בזהירות שלא תיקרע. מוודאים שהבשר צלוי היטב וסוגרים. אם לא מוכן אז מחזירים לצלייה
ניתן להגיש שלם או פרוס לפרוסות יפות בעובי ס"מ.