1. קוצצים במעבד מזון את 2 הבצלים יחד עם הכוסברה ומוסיפים לבשר. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה ומוסיפים את הקוואקר. מערבבים היטב בעזרת הידיים.
2. מקלפים ומרוקנים את הקישואים וממלאים את במלית הבשר ואם נשאר עודף של בשר יוצרים קציצות.
3. בסיר טפלון רחב מטגנים בצל ושום קצוצים דק עד להזהבה.
4. מוסיפים קופסת עגבניות חתוכות דק וממלאים פעמיים וחצי את קופסת השימורים הריקה במים רותחים.
5. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
6. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הקישואים. הנוזל בסיר אמור לכסות את הקישואים. במידה וחסרים נוזלים יש להוסיף מים.
7. מבשלים עד לצמצום הרוטב וריכוך הקישואים.
בתיאבון!