בסיר רחב מטגנים קוביות בצל עד להזהבה.
מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים.
מניחים את שוקי העוף על גבי הבצל והשום וסוגרים מכל צד.
מוסיפים את הפטריות ותחתיות הארטישוק (יש לחצות את התחתיות לחצאים או רבעים, תלוי בגודל התחתית), מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי.
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עם מכסה מעט פתוח כדי לזרז את אידוי הנוזלים.
לקראת הסוף, יש להסיר את המכסה לגמרי להוסיף חופן נדיב של כוסברה קצוצה ומיץ מחצי לימון סחוט ולהמתין בסבלנות לצמצום הנוזלים.
חשוב שיישאר רוטב בסיר. יש להקפיד לנער את הסיר כל רבע שעה כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר.