קוצצים דק רבע חבילה פטרוזיליה ועלים משני גבעולי סלרי ומניחים בצד.
מגרדים במגרדת גסה בצל גדול, סוחטים את הנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים את הבשר, ביצה, 3 כפות קוואקר או פירורי לחם, עלי פטרוזיליה וסלרי קצוצים, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב - יוצקים לסיר רחב רבע כוס שמן, כפית חרדל , 3 כפות דבש, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, מניחים על להבה בינונית ומחממים כדקה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
קוצצים דק עלים מרבע חבילה פטרוזיליה, עלים מגבעול סלרי ומניחים בצד.
יוצרים כדורים מתערובת הבשר ומוסיפים לסיר, מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות.
לאחר 10 דקות הופכים את כדורי הבשר ומנערים מעט את הסיר, מוסיפים עלי פטרוזיליה וסלרי קצוצים, מיץ מחצי לימון ומבשלים ללא מכסה 13 דקות נוספות / עד שכדורי הבשר מוכנים.
במהלך הבישול יוצקים מידי פעם רוטב על כדורי העוף.