מתכון זה הוא מרק עיראקי קלאסי המשלב טעמים צפון אפריקאים, ים תיכוניים ומזרח תיכוניים.
מתכון זה מבושל באופן מסורתי עם כבש, אבל אנחנו בחרנו להשתמש בעוף במקום.
בעוד שחלק מהווריאציות כוללות חומוס, גרסה זו מתמקדת בתערובת טעימה של רסק עגבניות ותבלינים.
המרק הלבבי הזה מושלם לחגים או לכל יום בו תרצו ליהנות מארוחה חמימה ומנחמת.
המרק הזה הוא ייצוג מושלם של המטבח העיראקי, שמושפע מאוד מטעמים של צפון אפריקה, הים התיכון והמזרח התיכון. המרק הזה הוא גם דוגמה מצוינת לאופן שבו אוכל יכול לקרב אנשים וליצור זיכרונות נעימים. זה לא רק מרק, אלא מנה שקשורה בתחושת קהילה, מסורת ואהבה.
למרות שישנן וריאציות רבות של מרק שורבה עיראקי, המתכון הזה הוא גרסה קלאסית המושלמת לחגים ובין אם אתם עיראקים או לא, המרק הזה בטוח יספק את בלוטות הטעם שלכם ויחמם לכם את הלב.
בתאבון!!
בשלו את המרק זמן רב יותר כדי לאדות את המים ולהעמיק את הטעמים!