רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רולדת שמרים שוקולד
מתכון

רולדת שמרים שוקולד

כ-120 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק

מילוי

סירופ

אופן ההכנה

רולדת שמרים שוקולד כמו מהמאפיה

  1. למיקסר עם וו לישה מנפים קמח ומערבבים עם שמרים
  2. מוסיפים סוכר, סוכר וניל ומלח ומערבבבים
  3. מוסיפים שמן, ביצים, מים ומעבדים לבצק רך
  4. מתפיחים עד להכפלת הנפח, לשים ואת הבצק ואז שוב מתפיחים
  5. מלית- מערבבים את כל המצרכים מלבד הביצה והשומשום לתערובת אחידה
  6. קורצים 6 עיגולים, כל אחד מהעיגולים מרדדים, מורחים עליהם את המלית וסוגרים לרולדה, חוצים לאורך ויוצרים צמה (סה״כ 6)
  7. מניחים את הצמה בתבנית משומנת ומשאירים להתפחה של 20 דקות
  8. מצפים בביצה טרופה ושומשום
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להזהבה בערך 20 דקות
  10. מברישים בסירופ סוכר 

וטורפים!!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.5) | 2 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות