במעבד מזון שמים פטרוזיליה, בצל ירוק, ושום ומפעילים בפולסים קצרים עד שהתערובת נעשת קצוצה, לאחר מכן מעבירים לקערה.
מכניסים את חזה העוף למעבד מזון ומפעילים בפולסים קצרים עד עד שנעשה קצוץ, לא להפוך את העוף למרקם של משחה, לאחר מכן מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את השיבולת שועל, חרזל, מיונז, מתבלים במלח, פלפל ובפפריקה ומערבבים.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשהים במקרר לכחצי שעה, עד להתייצבות התערובת.
מכינים 3 צלחות- 1 עם קמח, 1 עם ביצה טרופה ו-1 עם פירורי לחם.
יוצרים מתערובת העוף כ-16 קציצות שטוחות ושוות בגודלן.
מצפים בקמח, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם, חוזרים על הפעולה עד שמסיימים את כל הקציצות.
מחממים שמן בעמק של כ-2 ס״מ בסיר/ מחבת גדולה, על להבה בינונית.
מטגנים את הנאגטס בשמן חם כ-2-3 דקות מכל צד עד שהם מזהיבים.
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מגישים חם עם קטשופ או כל רוטב אחר שילדים אוהבים!!
בתאבון:)