1. קוצצים את השוקולד מריר ואת הבוטנים המלוחים.
2. בקערה מערבבים את הסוכר ,החמאה,חמאת בוטנים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים, תוך כדי ערבוב, מוסיפים את השוקולד והבוטנים שקצצנו(שומרים קצת מהבוטנים לקישוט), לשים ידנית עד לקבלת בצק אחיד.
5. יוצרים מהתערובת כדורים, משטחים טיפה ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
6. מקשטים את העוגיות בבוטנים קצוצים ששמרנו.
7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות למשך 12 דקות, עד לקבלת גוון זהוב בהיר.