1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
2. מוסיפים חלמון וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק. אם הבצק לא מתאחד לגושים גדולים – מוסיפים בהדרגה מעט מים.
3. מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ויוצרים צורת דיסקית.
4.עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
5. מערבבים את הבצק עם השוקולד חלב ושוקולד מריר ומרפדים את תבנית האפייה.
6.דוקרים את בסיס הקלתית בעזרת מזלג ומקפיאים במשך שעה
7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
8. אפייה עיוורת: מניחים על הקלתית הקפואה יריעה של ניילון נצמד עמיד בחום או נייר אפייה מקומט וממלאים בקטניות או משקלות מיוחדות לאפייה. אופים בצורה זו במשך 12-14 דקות.
9.מסירים את המשקלות והניילון וממשיכים לאפות את עוד 10-15 דקות או עד שהיא מזהיבה לחלוטין.
10.מצננים בטמפרטורת החדר.
11.הקרם: שמים בקערת המערבל את כל מרכיבי הקרם ומקציפים במהירות גבוהה לקרם אחיד. יוצקים על הבסיס ומיישרים.
12. הציפוי: שמים את השמנת המתוקה והשוקולד בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (עוצרים, בודקים ומערבבים כל 30 שניות), עד שנוצר קרם חלק.
13. יוצקים את ציפוי השוקולד על הקרם ומיישרים. מאחסנים במקרר חצי שעה לפחות.
14. הקישוט: מוציאים את העוגה מהמקרר, מחלצים מהתבנית, מפזרים את הבוטנים בדפנות העוגה ואת רצועות השוקלד במרכז ומגישים