הכמות מספיקה ל10 מנות אישיות
1. חורצים מבצק העלים עיגולים, דוקרים בעזרת מזלג ומורחים בביצה טרופה
2. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 210 מעלות לכ-10 דקות בערך, עד שהבצק מזהיב
3. מוציאים את התבנית מהתנור מניחים על הבצק נייר אפייה ומשקולת
4. מכניסים את הבצק לתנור לעוד 10 דקות על חום של 180
5. נותנים לבצק להתקרר ובנתיים מכינים את הקרם
6. מקציפים את חומרי הקרם יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה
7. מניחים רצועת בצק אחת, מעליה מזלפים מן הקרם שכבה אחידה, מניחים פטל מעל בחלק החיצוני, מוסיפים קרם בחלק הפנימי, מניחים עוד שכבת בצק וכך הלאה
8. מעל הכל מפזרים אבקת סוכר וסירופ שוקולד
יאמייי:)