1.מקלפים במחצית את החצילים פורסים לעיגולים ומתבלים בכף מלח
2. קוצצים בצל, פטרוזיליה, שום, ופלפל במעבד מזון
3. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון, מוסיפים כף מלח, מערבבים היטב ויוצרים קציצות
4. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לעיגולים
5. פורסים את העגבניות לעיגולים
6. מסדרים בתבנית את חלקי המוסקה חציל,קציצה, תפוח אדמה וגבניה ומרכז בצלים
7. מערבבים את מצרכי הרוטב במערבל מזון ושופכים מעל המוסקה
8. חותכים לרצועות פלפלים חריפים ומפזרים מעל הכל
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל40 דקות
בתאבון:)