• ניקח קערה גדולה, נשים בתוכה את הסוכרים, חמאה, וניל ואת הביצה - ונערבב הכל יחד.
• תוך כדי ערבוב, נבחוש בפנים את הקמח , הסודה, והמלח.
*שימו לב: הבצק צריך להיות נוקשה.
• כעת, נבחוש לבפנים את האגוזים ואת השוקולד צ'יפס.
• מתוך הבצק, ניקח כף מלאה של בצק ונניח על מגש מרופד נייר אפייה לא משומן בעיגולים, שימו לב - יש להניח כל כף בצק במרווח של כ5 ס''מ מכל עיגול.
• לאחר שסדרנו הכל , נכניס את המגש לתנור שחומם מראש ל190 מעלות כ10 דקות.
* עד שהעוגיות מגיעות לגוון חום בהיר ומרכז העוגיה רכה.
• לסיום, נקרר קלות ונוריד את העוגיות מנייר האפייה.
* מומלץ להניח אותם כעת על מגש רשת לקירור.