1. מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר, הביצה והתמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה
2. מוסיפים את הקמח והמלח ומעבדים עד ליצירת בצק אחיד ורך
3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במשך שעה וחצי
4. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 2 ס״מ
5. קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית, מחצית מהעיגולים קורצים בעיגול פנימי
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות ל10 דקות עד שהעיגולים מזהיבים
7. מורחים ריבה על עוגייה אחד וסוגרים עם עוגייה חרוצה מבפנים
8. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים