דגים-
1. משרים את פרוסות הקרפיות במים ומיץ לימון לשעה
2. לאחר מכן מסננים מהנוזלים
3. מערבבים בצלחת את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה
4. מקמחים את פרוסות הקרפיון בתערובת
5. מחממים מחבת שם שמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה
ממרח פטרוזיליה-
1. קוצצים את הפטרוזיליה
2. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד למרקם ממרחי
אורז צהוב-
1. קוצצים בצל ומטגנים עד להזהבה
2. מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים במשך 2 דקות
3. מוסיפים את המים הרותחים מערבבים ומכסים
4. משאירים על אש נמוכה ל20 דקות