חותכים את הבצל לרצועות
במחבת רחבה מחממים שמן ובה מטגנים את רצועות הבצל עד שהוא משקיף.
מוסיפים למחבת פטריות חתוכות לקוביות ותבלינים(כמון, אבקת מרק, מלח, כורכום, אריסה) ומערבבים היטב. מטגנים יחדיו כ-6 דקות.
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים היטב עם מזלג שלא יישארו גושים.
מערבבים היטב ומטגנים עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.
מוציאים את תערובת הבשר למסננת ומניחים לצינון והגרת הנוזלים.
בינתיים נטרוף בקערה רחבה ביצה עם כף מים ומעט מלח.
בקערה שנייה נערבב פירורי לחם ושומשום. בכוס קטנה נערבב קמח ומים.
לוקחים טורטייה ומניחים בשורה (ממש לקראת הקצה) כ-2 כפות גדושות ממלית הבשר.
סוגרים 2 צדדים נגדיים פנימה ונתחיל לגלגל ממש כמו רולדה.
לקראת סוף הגלגול נמרח דבק (תערובת המים והקמח) בקצה הטורטייה ונשלים את הגלגול, נניח לחצי דקה על התפר כדי שיידבק.
טובלים את הטורטייה המגולגלת בביצה ולאחר מכן מגלגלים בפירורי הלחם.
מטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק חם כחצי דקה מכל צד ומוציאים לנייר סופג.
הרוטב-
חותכים את הפטריות לקוביות
מבשלים על האש את כל המרכיבים עד להסמכה של הרוטב (בערך 7 דקות)