1. מכניסים למעבד מזון את הקמח, החלבון והמלח ומפעילים לחצי דקה
2. מוסיפים בהדרגה את המים, ברגע שהתערובת הופכת לגרגירים ואינה נדבקת לדופן המעבד מפסיקים להוסיף מים ונותנים למעבד לעבוד חצי דקה נוספת
3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד שהמילוי מוכן
4. מילוי- קוצצים בצל ומטגנים במחבת עם שמן עד שהבצל שקוף
5. מוסיפים את הבשר הטחון, מועכים ומערבבים עד שהבשר הופך לפירורים ומשנה את צבעו (בערך 5 דקות)
6. מוסיפים את התבלינים ומערבבבים, ממשיכים לבשל לעוד כ7 דקות
7. מורידים את הבשר מהאש ומצננים כ15 דקות
8. יוצרים כדורים מהבצק ומרדדים כל חתיכה לעיגול דק
9. מניחים כפית קטנה מהמילוי במרכז העיגול, מורחים מים בשולייים של מחצית העיגול, מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות היטב
10. מבשלים את הגיוזה על ידי אידויי
11. מגישים חם עם רוטב אדום מעל