1. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק עד לעובי של 3 ס״מ
2. חותכים את הבצק למלבנים שווים
3. מניחים את המלבנים בתנית מרופדת בנייר אפייה ודוקרים בעזרת מזלג את הבצק
4. אופים את המלבנים בתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות לכ-10 דקות עד שהם מזהיבים
5. קרם וניל- מערבבים את המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד
6. מכניסים לשקית זילוף אחת את הקרם וניל ולשקית השניה את ממרח הלוטוס
7. מניחים מלבן בצק אחד ועליו יוצרים פסים של קרם וניל ולוטוס, מניחים מעל עוד מלבן וכך הלאה
* אפשר לפזר מעל אבקת סוכר
בתיאבון:)