• בשלב הראשון, נשים בתוך קערה קטנה 3 כפות קמח ביחד עם חצי כוס מים וכפית אבקת מרק, ונערבב הכל היטב.
• את החומוס הכרפס,העדשים, והבצל נבשל ביחד עם כף מלח כ40 דקות.
• כעבור 40 דקות, אנו נוסיף את התבלינים והגזר וניתן לו להתבשל עוד כחצי שעה.
• עכשיו אנחנו נוסיף את האיטריות והבלילה של הקמח שעשינו קודם תוך כדי ערבוב, חשוב שהאש תהיה להבה בינונית - כ20 דקות ולאחר מכן נוסיף את הכוסברה והלימון.
• לבסוף, ניתן לו רתיחה של 10 דקות.