1. מערבבים בקערה שמרים, סוכר ושליש כוס מים
2. מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח, האבקת אפיה, סוכר ומלח
3. יוצרים גומה במרכז ומכניסים את תערובת השמרים, החלמונים, השמן ושאר המים
4. מערבבים במיקסר למשך 7-8 דקות עד לקבלת בצק במרקם רק ואחיד
5. מכסים את הקערה בנילון נצמד ומשאירים להתפחת בטמפרטורת החדר במשך שעה
6. מרדדים את הבצק לעלב בעובי 1 ס״מ וחתכים למשולשים
7. מורחים את המלית על המשולשים ומגלגלים מבסיס המשולש לקודקוד
8. מניחים את הרוגעלכים בתבנית ומשאירים להתפחה בטמפרטורת החדר ל20-30 דקות
9. טורפים את הביצה ביחד עם החומץ ומברישים את הרוגעלכים
10. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ל15 דקות
11. לאחר מכן ממשיכים את האפיה בחום של 175 מעלות ל15 דקות
12. מכינים סירופ סוכר- מרתיחים את כוס המים ומוסיפים אליה את הסוכר, מערבבים היטב שכל הסוכר ימס
13. מוציאים את הרוגעלכים ומברישים בסירופ הסוכר