• בשלב הראשון, ניקח קערה ונערבב בתוכה את כל המצרכים מלבד המצרכים של הרוטב.
• לאחר שערבבנו הכל , נשמן תבנית נשפוך אליו את הבלילה - ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
* על מנת לבדוק מתי העוגה מוכנה, לוקחים קיסם שיניים ומחדירים לעוגה כל פרק זמן , ברגע שהקיסם הוחדר ויצא יבש זה אומר שהעוגה מוכנה.
אופן ההכנה לרוטב שוקולד:
• נשים את השמנת מתוקה בסיר עד שיגיע למצב של כמעט רתיחה, בשלב זה נכבה את האש ונשבור פנימה את השוקולד מריר וניתן ערבוב טוב.
• בשלב האחרון, לאחר שהעוגה הצטננה בחוץ והתקררה, נשפוך את הרוטב מעל העוגה וניצור שלולית שוקולד מסביבה.