1. במעבד מזון מערבבים את הקמח, החמאה, המלח והאורגנו ומעבדים לתערובת פירורית
2. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שמתקבל בצק
3. במידה והבצק לא מתגבש מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק מתגבש
4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר לחצי שעה
5. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ
6. מרפדים תבנית פאי בבצק, חשוב להדק היטב בדפנות ולתחתית
7. דוקרים את הבצק במזלג
8. מכסים בנייר אפייה ומפזרים קטניות שיהוו משקולת המהלך האפייה
9. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל10 דקות
10. מסירים את הקטניות ונייר האפייה וממשיכים לאפות עוד 5 דקות עד שהבצק מזהיב מעט
11. שוטפים את העגבניות היטב וחוצים
12. חותכים הבולגרית לקוביות
13. בקערה מערבבים את כל מצרכי המלית
14. יוצקים את התערובת על הבצק הפריך ומיישרים
15. אופים את הקיש בתנור 30 דקות עד שהמלית מתייצבת ושולי הבצק זהובים