הכנת העוגה-
1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
2. מוסיפים את החלמונים אחד אחד
3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל
4. מעבירים לקערה 4 כפות גדושות מן הבלילה ומוסיפים 2 כפות קמח (תערובת לבנה)
5. לשאר הבלילה מוסיפים 2 כפות קקאו (תערובת חומה)
6. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומציירים עליה עם בתערובת הלבנה דוגמא של ג׳ירפה/מנומר/זברה
7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל5 דקות, עד התייצבות הצורה
8. מוציאים מהתנור ושופכים מעל את התערובת החמה
9. מכניסים לאפייה נוספת בתנור ל10 דקות (לבדוק עם קיסם לפני שמוציאים)
קצפת-
10. מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצף אחיד
11. מפרידים את העוגה מהנייר אפייה
12. מורחים את הקצפת על העוגה ומגלגלים בעזרת מגבת מטבח
ואווווו:)