רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רוגלך
מתכון
כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

בצק

מלית

אופן ההכנה

רוגלך פרווה מטריפי חושים

1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים ומתחילים לערבב

2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב

3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל, מים ומערבבים ל2 דקות

4. מוסיפים מחמאה, קוביה קוביה עד שנבלעת לקבלת בצק 

5. מוסיפים מלח וממשיכים לערבב עד קבלת בצק רך

6. מפזרים קמח מעל הבצק ומשאירים לתפחה (בערך חצי שעה)

7. מחלקים את הבצק ומרדדים לעובי של 2ס״מ בערך

8. חותכים את הבצק למשלושים ומורחים את המלית (נוטלה, עוגיות מפוררות וקורנפלור)

9. מכניסים למקרר לחצי שעה

10. לאחר שמוציאים מהמקרר מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום

11. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל20 דקות בערך, עד הזהבה

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות