1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים ומתחילים לערבב
2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב
3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל, מים ומערבבים ל2 דקות
4. מוסיפים מחמאה, קוביה קוביה עד שנבלעת לקבלת בצק
5. מוסיפים מלח וממשיכים לערבב עד קבלת בצק רך
6. מפזרים קמח מעל הבצק ומשאירים לתפחה (בערך חצי שעה)
7. מחלקים את הבצק ומרדדים לעובי של 2ס״מ בערך
8. חותכים את הבצק למשלושים ומורחים את המלית (נוטלה, עוגיות מפוררות וקורנפלור)
9. מכניסים למקרר לחצי שעה
10. לאחר שמוציאים מהמקרר מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
11. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל20 דקות בערך, עד הזהבה