1. בעזרת מערבל או מיקסר ידני מערבבים את השמן הצמחי עם הסוכרים(לבן+חום) עד שמתקבלת תערובת חלקה
2. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב שוב
3. מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון, מלח, תמצית וניל וחצי מכמות הקמח, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
4. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב
5. מוסיפים את שארית הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
6. משמנים תבנית מאפינס שקעים ומעבירים את הבלילה אליה
7. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל8-10 דקות
8. מוציאים מהתנור ומניחים בחוץ שיתקררו לכמה דקות
9. ממיסים את החמאה בקערה
10. בקערה שנייה מערבבים את הסוכר והקינמון
11. לאחר הסופגניות התקררו טובלים אותן בחמאה המומסת ומיד מגלגלים בתערובת הסוכר והקינמון
12. מעבירים את השוקולד לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים בתוך החורים של הסופגניות
יאמייי:)
ריכזנו לכם עמוד עם כל הסופגניות הדונאטס ומה שבינהם
ובעמוד הבא תמצאו את כל המתכונים לחנוכה!