• את הג'לי בזק מכינים על פי הוראות היצרן שכתוב על הקופסה.
• למזוג לכוסות חד פעמיים כמו בתמונה, ולפזר מעל הג'לי תותים חתוכים.
• ניקח 300 גרם תותי שדה חתוכים לרבעים ונבשל אותו ביחד עם 3 כפות גדושות של סוכר , ורבע כוס מים - יש לבשל עד רתיחה.
• נכניס אל תוך בלנדר (אפשר להשתמש במוט חשמלי) ונטחן את הכל.
• נחתוך שקית שלמה של מרשמלו ונוסיף אל המחית בבלנדר כשהיא עדיין חמה, לערבב היטב על מנת שהמרשמלו ימס - וניתן טחינה נוספת בבלנדר , ונצנן.
• בשלב זה, נקציף קצפת צמחית עד לקבלת קצפת יציבה, ונקפל אל תוך מחית התות שהכנו.
• לאחר מכן נמזוג את המחית לכוסות, ולקרר.