1. מערבבים את הביצים, האשל, התמצית וניל והסוכר
2. מוסיפים את הקמח לתערובת בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה אחידה
3. מחממים סיר קטן עם שמן לטיגון בגובה של 5 ס״מ בערך, כאשר השמן רתח מנמיכים את האש
4. בעזרת 2 כפות מורידים מן הבלילה אל השמן, כל פעם כמות של חמי כף מן הבלילה
*לעבוד לאט וקרוב לשמן, שלא ישפריץ
5. נותנים לסופגניות להיטגן בערך 3 דקות בכל צד
6. לאחר הטיגון מניחים את הסופגניות על נייר סופג ומחוררים עם מזלג
7. נותנים לסופגניות לנוח ולהתקרר מעט ומפזרים מעליהן אבקת סוכר
יאמייי :)
ריכזנו לכם עמוד עם כל הסופגניות הדונאטס ומה שבינהם
ובעמוד הבא תמצאו את כל המתכונים לחנוכה!