מתחילים בהכנות למוסים:
בקערה שוברים את השוקולד הלבן לקוביות
ובקערה אחרת שמים את השוקולד נוגט
מרתיחים על הגז 250 מל של שמנת מתוקה (125 מל מכל מתכון של מוס),
שמגיע לרתיחה שופכים לשתי הקערות את השמנת ומערבבים עד שהכל נמס ומכניסים את הקערות למקרר למשך מינימום שעה.
מרפדים תבנית או רינג בקוטר 22 גובה 10 מס.. כן העוגה מגיעה לגובה כזה! ושמים בדפנות שקף.
טובלים אוראו בחלב ושמים בתחתית התבנית, מסדרים ממש כמו עוגת ביסקוויטים.
מתחילים עם המוס נוגט, מקציפים 250 מל שמנת מתוקה עם הנוגט והפודינג עד לקצפת לא יציבה ומעט נוזלית (לא יותר מידיי) , שופכים על האוראו, מכניסים למקפיא לעשר דקות.
מוציאים ושמים עוד שכבה של אוראו טבול בחלב.
מכינים את המוס שוקולד לבן, מקציפים 250 מל שמנת מתוקה עם השוקולד הלבן והפודינג עד לקצפת באותו מרקם של הנוגט, מוסיפים את הפצפוצי חמאת בוטנים ומערבבים, שופכים לתוך התבנית על האוראו ומכניסים לעוד 10 דקות במפקיא.
מוציאים ושוב מסדרים אוראו טבול בחלב.
ממיסים שוקולד לבן ומצננים מעט, מקציפים את השמנת מתוקה עם השוקולד הלבן והפודינג , מוסיפים את פירורי האוראו ושופכים לתבנית ומיישרים כמה שיותר כי זאת השכבה העליונה.
עכשיו מכניסים למקפיא מינימום 4 שעות (עדיפות ללילה)
וכל מה שנשאר זה לחלץ אותה מהתבנית ולקשט עם קצפת רגילה , שוקולדים ומה שרוצים..
וזהו בתאבון שיהיה !! :)