המתכון מטה הוא לקרם ברולה הקלאסי.
לקרם ברולה הדרים מוסיפים לחלב חצי גרידת תפוז וחצי גרידת לימון ועוד רבע כוס סוכר.
ומסננת במסננת דקה לפני המזיגה לכלים.
1. מחממים תנור ל-140 מעלות.
2. בסיר בינוני על אש בינונית, שמים את השמנת, הסוכר הלבן ומקל וניל חצוי לאורכו.
3. מביאים לסף רתיחה תוך כדי ערבוב.
4. בינתיים מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים.
5. יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי תוך כדי ערבוב מתמיד ומהיר על מנת למנוע מהביצים להתקרש.
6. מסננים את התערובת. בעזרת כף מוציאים את שכבת הבועות (במידה ונוצרה) ויוצקים לכלים.
(אפשר לכל כלי חסין חום בתנאי שהגדלים יהיו דומים כדי שזמני האפייה יהיו שווים)
7. מניחים את הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים רותחים עד לחצי הגובה של הכלים.
8. אופים כ-30 דקות ומצננים היטב. את פני הקרם מכסים בניילון נצמד (ממש צמוד לקרם)
9. לפני ההגשה מפזרים סוכר דק דק מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).