• מערבבים את כל המצרכים המיועדים לפנקייק ונותנים לבלילה מנוחה של חצי שעה - שעה (לכסות בניילון נצמד).
• בינתיים נקציף יחד את כל מצרכי הקצפת עד שנקבל קצף יציב.
• את הקצפת שקבלנו נכניס למקרר.
• בזמן שהקצפת במקרר נכין את הפנקייקים, נשפוך מעט מהבלילה אל תוך מחבת דקה מכל צד כך עד שנגמרת הבלילה.
• לאחר שכל הבלילה נגמרה והכנו הרבה פנקייקים , נחכה להצטננות קלה ונסדר באופן הבא: פנקייק - קצפת - קוקוס טחון - בננות/תותים - וכך זה חוזר חלילה.
• לאחר שהרכבנו את העוגה כמו באופן שצוין למעלה, נחמם במיקרוגל את המצרכים לציפוי שוקולד עד המסה מלאה, ונשפוך מעל כל הפנקייקים.
• נכניס את העוגה להקפאה של שעה או לחלופין אפשר להכניס למקרר לשעתיים.