1. מערבבים את כל מצרכי הבצק במערבל מזון עם וו לישה עד לקבלת בצק חלק וגמיש
2. משאירים את הבצק לתפיחה- לפחות שעה וחצי
3. לאחר שהבצק תפח, פותחים אותו לריבוע גדול (בערך גודל של נייר אפייה)
4. על הבצק מורחים את החמאה הרכה של המלית
5. מפזרים מעל את הסוכר החום והקינמון
6. מגלגלים לנקניק ובעזרת סכין חותכים לעיגולים
7. מסדרים בתבנית ונותנים להם לתפוח לעוד כ-15 דקות
8. מורחים ביצה טרופה מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל10-15 דקות
9. מחממים את הדבש, כאשר הוא נוזלי מורחים על המאפים החמים ומגישים