נאצ׳וס-
1.מערבבים את הקמח, המים החמים ו1/4 כפית מלח לכדור בצק אחיד
2. מניחים את כדור הבצק בין ניירות אפייה
3. מרדדים ליריעה דקה מאוד, בערך מילימטר
4. חותכים את הבצק למשלושים ומניחים בתבנית אפייה
5. מערבבים את השמן, הפפריקה ו1/4 כפית מלח
6. מברישים את המשולשים בתערובת משני הצדדים
7. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות עד שהמשולשים נעשים שחומים ופריכים
8. מצצננים ואוכלים, בתאבון :)
*יש לשמור בקופסא אטומה, לא בקירור
סלסה-
1. מקלפים את העגבניות
2. טוחנים היטב את כל המצרכים בבלנדר
3. מבשלים בסיר מכוסה למשך 10 דקות