רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוף בציפוי פריך
מתכון

עוף בציפוי פריך

כ-50 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

שוקי עוף בציפוי פירורי פנקו פריכים

1. מסירים לשוקי עוף את העור

2. תערובת יבשה- מערבבים את הקמח ופירורי הפנקו

3. תערובת רטובה- מערבבים את הביצים הצ׳ילי והסילאן

4. טובלים את שוקי העוף בתערובת הרטובה ואז ביבשה ומניחים בתבנית

5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל35 דקות

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.3) | 3 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות