1. מערבבים בקערה את החלב, השמן, המלח והחומץ עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה
2. מנפים את הקמח והאבקת אפייה בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. אם הבצק דביק יש להוסיף עוד קמח
3. מחלקים את הבצק ל2 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק
4. הרוטב- מערבבים את מצרכי הרוטב לתערובת ללא גושים
5. מורחים חצי מכמות הרוטב על כל עלה
6. מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים שבלולים בעובי 3 ס״מ
7. מסדרים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לכ-15-20 דקות עד להזהבה
בתאבון!