1. מרתיחים בסיר חמאה עד להמסתה
2. מוסיפים סוכר ומלח וממשיכים לחמם עד שהסוכר התמוסס
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת נעשית בצקית
4. מכניסים את הבצק למערבל מזון עם וו לישה ומששיכים לערבב
5. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב, כאשר הביצה התאחדה לבצק מוסיפים את השנייה וכך גם את השלישית
6. מעבדים את הכל לעוד כ-2 דקות ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב
7. מזלפים פחזניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהפחזניות מזהיבות
8. מכבים את התנור ומשאירים את הפחזניות לצינון כ- 10 דקות
9. מילוי- מערבבים במיקסר את השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב
10. פותחים את הפחזניות ומזלפים לתוכם את המילוי
11. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים