• נערבב יחד את כל המצרכים מלבד המצרכים לרוטב שום , עד שנקבל בצק אחיד - ונניח אותו בצד בערך כחצי שעה. (לא חובה - אך מומלץ).
• ניקח קערה נוספת, ובתוכה נמיס 100 גרם חמאה, ונוסיף לתוכה שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, פלפל, מלח.
• בשלב הזה, אנו נכין 2 קערות נפרדות - באחת יהיה גבינה צהובה ובשנייה תהיה גבינת מוצרלה (ניתן להחליף בגבינה בולגרית).
• מהבצק אנו נפתח עיגולים על משטח מקומח , ובתוך העיגול אנו נשים משני הגבינות.
• לאחר ששמנו בפנים את הגבינות, אנו נסגור את העיגולים ונניח בתבנית עם מרווחים.
למה להניח במרווחים? הבצק תופח וצריך שיהיה מקום אחד מהשני, ניתן לעשות על הבצק חתכים בשביל היופי.
אופן ההכנה לרוטב שום:
• נמיס את החמאה ונערבב יחד את כל המצרכים של הרוטב שום (שכתובים).
• את הרוטב נמרח מעל העיגולים , ונכניס את התבנית לתנור על חום של 180-200 מעלות עד השחמה וגוון יפה של לחמניות.