1. מחממים תנור ל-200 מעלות
2. מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד
3. משטחים את הבצק על נייר אפיה משומן מעט ודוקרים את הבצק במזלג במספר אזורים
4. רוטב- מרסקים את העגבניות, קוצצים את עלי התיבול ומערבבים את כל מרכיבי הרוטב
5. מורחים על הבצק שכבה של רוטב
6. פורסים רצועות גבינת מוצרלה ומוסיפים מעל
7. מעל הכל מוסיפים עלי בזיליקום (ניתן להוסיף כל תוספת אחרת: זיתים, עגבניות, תירס, פטריות)
8. אופים במשך כחצי שעה עד שהבצק משחים בתחתית והגבינה מבעבעת.