1. מרתיחים מים וחולטים את התרד כ-3 דקות עד שהוא מתרכך
2. חותכים בצל לקוביות
3. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להשחמה
4. פורסים את גבעולי הכרישה לפרוסות דקות ומוסיפים לבצל
5. קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים אותה (משאירים מעט לקישוט)
6. מוסיפים את התרד, המלח והפלפל ומערבבים היטב
7. נותנים להכל להתבשל היטב למשך כ-15 דקות
8. לאחר מכן מוסיפים את הביצים ומבשלים על אש בינונית ללא מכסה בין 5-10 דקות (תלוי ברמת העשייה הרצויה)
8. מפזרים את הפטרוזיליה מעל ומגישים לצד לחם