• בשלב הראשון נרסק את הפתי-פתר לפירורים, נמיס 120 גרם חמאה נערבב אותם יחד ונשטח על תבנית 26 או 25.
• בקערה אחת נשים את חלמוני הביצים , את הגבינה לבנה , חצי כוס סוכר , גרידת לימון , פודינג וניל ו4 כפות של קורנפלור ונערבב הכל ביחד היטב.
• ניקח קערה נוספת , ונקציף בתוכה את חלבוני הביצים שנותרו יחד עם כוס סוכר עד שנקבל קצת לא נוקשה מדי.
• את קצף הביצים שקבלנו אנו נשפוך לתערובת הגבינה ונערבב את שניהם ביחד בעדינות רבה.
• נדליק את התנור ונחמם אותו לחום של 240 מעלות, ברצפת התנור נניח תבנית מים.
• את העוגה אנו נכניס לתנור ונאפה אותה כ-10 דקות בחום של 240 מעלות. לאחר 10 דקות אנו נוריד את חום התנור ל160 מעלות ונאפה אותה עוד 50 דקות.
• בסיום אפיית העוגה, אנו נצנן אותה בתוך התנור כשעה.
אופן ההכנה לקרם וניל:
• בקערה נקציף את השמנת מתוקה,פודינג וניל,והחצי כוס חלב ביחד עד שנקבל קרם אחיד.
• לאחר מכן נמרח את הקרם על העוגה - שימו לב! כשהיא לא חמה ולאחר הצטננות.
הערות:
* אני אישית השתמשתי בתבנית מספר 26 (העוגה בתמונות)
* בדרך כלל אני משתמשת ב 3 גבינה ושמנת חמוצה אחת, מאחר ולא היה לי השתמשתי בעוד גבינה יצא מעולה!!