1. ערבב יחד את כל המצרכים היבשים לבד, ואת כל הרטובים לבד ולאחר מכן לאחד בינהם עד לקבלת בצק אחיד ורך. (מלבד הביצה והשומשם)
2. לעטוף את הבצק בניילון נצמד, ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
3. לאחר שעה, לקמח משטח, ולפתוח את הבצק למלבן אחד גדול.
4. לחתוך 5 רצועות לאורך, רווח של כ5 ס"מ בערך.
5. במרכז הרצועה להניח גבינה צהובה מגורדת וזיתים.
6. לקפל את השוליים ולהדקם טוב טוב על מנת שלא ייפתחו.
7. לוקחים רצועה אחת, מגלגלים בצורת ספירלה על התבנית, וכך מצרפים את כל הרצועות אחת אחרי השניה כמו שבלול גדול.
8. למרוח ביצה ושומשום מעל, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות כרבע שעה.
בהצלחה ובתיאבון ! :)